טינטון נזק אקוסטי טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/07/2018 | 07:36 | מאת: אור

שלום דר.לפני כמעט חודש הייתי בחתונה מול רמקולים חזקים. היה טינטון חזק שלאחר שבוע נחלש מאוד,כרגע שומעת לעיתים בבוקא ונעלם בצהריים.לפני יומיים היו מעין נקישות דפיקות באוזן שמאל נעלמו לאחר כמה שעות. בדיקת שמיעה יצאה תקין.לעיתים נעלם לגמרי הטינטון וחוזר אחרי יום,לעיתים חזק אך לרוב חלש מאוד מאוד. כשאני עם אטמים לפעמים לא שומעת ככ, אבל איך זה הגיוני הרי טינטטן הוא פנימי? האם מפעם אחת של חשיפה נגרם לי נזק תמידי? האם יעבור עוד חודש חודשיים שנה? ולמה ליתר האורחים לא קרה כלום? מה לעשות עכשיו ל? ....................................................קק...............................,,,,,,,,,,,,,......................,,,,,.,.,,,,,,,,,........,,,,.,.....,,,,,,,,,,,,.,,,,,,,.....,,,,......,,,,......,

07/07/2018 | 20:11 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

קיימת רגישות אישית לרעש. הדבר לפעמים קשור בנזקים קודמים. מומלץ לנסות להמנע מחשיפה לרעש חזק. אפשר להנות מסרט גם אם שמים אטמים באוזניים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)