הרגשת ורטיגו ולחצים באזניים יחד עם דופק מהיר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/06/2018 | 23:41 | מאת: יניב

שלום אני בן 30 . בדיקות דם בוצעו מקיפות ונמצא חוסר בחומצה פולית . מקבל תוסף תזונה . בנוסף דלקת גרון ויראלית לפני שבועיים שבעקבותיה בוצעו בדיקות דם. עברה לאחר שבוע וחצי. עדיין יש שיעול קל בלילה . מה שקרה הוא שפעם אחת בערב הרגשתי סחרחורות מטורפות . ברמה שרק צד אחד יכולתי לישון ועל הצד השני ראיתי שדברים מסתובבים . זה עבר לאחר מספר שעות . אך דופק מהיר מאז מופיע . יום אחרי סחרחורת למשך כמעט יום שלם באיזור 120 . . לאחר מכן לסירוגין בין 80 ל100 . נתתי מספר ימים ולאחר יומיים עדיין מרגיש שאני לא 100 אחוז ואז הופיעו לי תחושת סתימות באזניים. בעיקר תחושת ראש כבד באוזן שמאל . כמו כן יש לי טקטוקים כשבולעים רוק. האם מדובר בדלקת באוזן או שזה מחלת מנייר אשמח לקבל מידע לפני שאני מגיע לאאג יש לציין שבהתחלה נשלחתי למיון ושוחררתי עקב "מחלה ויראלית" רציתי לקבל מידע ולדעת מה זה יכול להיות ו קצת להירגע .והאםהלהיות מודאג כי קראתי שאולי זה סימן לגידול חלילה

04/06/2018 | 23:42 | מאת: יניב

רציתי לציין גם שאני לא אוכל בריא ולא עושה ספורט בשנים האחרונות . האם זה מאוחר מידי או שאם אני אתחיל אז דברים יכולים להשתפר

05/06/2018 | 07:38 | מאת: יניב

מעדכן שהייתי שוב אצל רופא משפחה שבדק לי את האזניים ואמר שזה פשוט וירוס שיחלוף יכול להיות שסתם נכנסתי ללחץ

05/06/2018 | 21:48 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

לא כתבת אם עשו בדיקת שמיעה ואם כן מה תוצאותיה.

06/06/2018 | 00:30 | מאת: יניב

לא עשו בדיקת שמיעה הרופא טוען שזה וירוס . יחד עם זאת התחיל לי חום ושלשולים יומיים . והאןזן מרגיש כאילו הוא מתנקה והשעווה נהיית קצת נוזלית יותר

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)