כאבי אוזניים נוראים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/06/2018 | 09:56 | מאת: לא יודעת עם זה אוזניים סתומות או דלקת

היי יש לי כאבי אוזניים במשך שנה שלמה ליפמים זה עוצר ליפמים זה חוזר באוזן ימים כיאלו אם סתומות אבל גם הרגשה שאני בולעת רוק הרגשת כאב ניסיתי הכל לסתום את האף והפה ולהוציא אוויר משם לבלוע רוק לפאק לקפוץ על רגל אחד לעשות וואקום אפילו להרתיח מלח ואז לעשים בתוך גרב ולהצמיד לאוזן הלכתי לאף אוזן גרון הוא אמר שאי כלום ואוזן נקיי לחלוטין אבל. האוזניים סתומות ועש כאבים נוראים כאבים עד דמעות אני מרגישה כאילו תקוע חי שם גוש של משהו וצריך להוציא אותו אני מתחננת לעזרה

05/06/2018 | 21:40 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

כדאי לבצע בדיקת שמיעה וטימפנומטריה לברר האיורור של האוזן התיכונה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)