לחץ חזק וקבוע באוזניים מעל חודש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/05/2018 | 13:53 | מאת: תיתי

הנני סובלת מטינטון כרוני והיפרקוזיס 4 שנים.לפני כחודש וחצי נחשפתי לצרחות של 2 ילדים שהיו מאוד קרוב אליי(חצי מטר לערך) .מאז אני סובלת מלחץ חזק באוזניים ללא שיפור. הטינטון בהתחלה התגבר אך חזר לרמתו. האם יש סיכוי שהלחץ ישתפר עם הזמן.?(גם קודם היה לחץ אך היה די קל ולא משבש חיים).זה סבל נוראי בשבילי.נבדקתי והאוזניים תקינות.

24/05/2018 | 10:32 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רב מומלץ לבצע בדיקת טימפנומטריה מעבר לבדיקת שמיעה. אחת הסיבות השכיחות ללחץ באוזניים חוסר אורור של אוזן תיכונה דבר שנתן לראות בטמפנומטריה. יש טיפולים יעילים במקרה זה. יתכן והלחץ באוזניים לא קשור כלל לצעקות של הילדים שציינת. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)