סחרחורת וכאב ראש עדין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/04/2018 | 17:45 | מאת: שרה

שלום. ישלי סחרחורת ותחושת ריחוף כאשר אני מסתכלת על אותיות כאילו הראש זז לי לא נמצא איתי. מה זה יכול להיות?

30/04/2018 | 21:43 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

אוכל לענות בצורה יעילה אם תכתבי איזה בדיקות עברת. עיניים ? יש מיגרנות ? בברכה ד"ר בן דוד

30/04/2018 | 21:52 | מאת: שרה

לא עברתי אף בדיקה. ולא אין לי מיגרנות. זה כאב ראש כשאני קמה ממיטה ודופק מהיר וחלש וסחרחורת עדינה כזו כל פעם שאני מסתכלת על אותיות ולפעמים גם בחילות

03/05/2018 | 09:30 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום לך אם התופעות כשאת קמה מהמיטה , יתכן קשור בשינוי לחץ דם וזרימת הדם לראש. אפשר לבצע בדיקת דם בשכיבה ועמיד. ובצורה מדויקת יותר - מבחן TILT המדובר בשכיבה והעמדת המיטה תוך בדיקת לחץ דם ודופק. כדאי גם לבדוק עיניים עקב טשטוש הראיה.

03/05/2018 | 12:45 | מאת: שרה

תודה רבה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)