דפיקות/רעשים באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/04/2018 | 01:27 | מאת: דפיקות באוזן שמאל

שלום , לפני שבוע התחלתי לשמוע רעש חזק באזניים וזה התגבר יותר בלילה לקראת השינה התחלתי להתווכח עם בעלי שזה רעש מהשכנים אני שומעת כאילו מישהו דופק חזק זה אותו רעש ששומעים שעושים שיפוצים דפיקות חזקות של בום בום . אני עכשיו יותר שומעת דפיקות באוזן שמאל זה מפריע לי מאוד בשינה.

25/04/2018 | 11:10 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רב חשוב לברר אם הרעשים בקצב הדופק של הלב. אז המקור בד"כ בכלי דם . אם כן כדאי לברר אם אין יתר לחץ דם וכן כדאי לבצע בדיקת דופלר של עורקי הצוואר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)