מקרה שקרה וטינטון שהתגבר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/04/2018 | 21:56 | מאת: תיתי

סובלת מטינטון כרוני כ4 שנים ומהיפרקוזיס. אני גרה בבנין משותף ואתמול בכניסה לבנין נחשפתי לרעש של 2 שניות לצעקות(צרחות) של 2 ילדים בני 8 לערך שהיו ממש קרוב אליי.מאז הטינטון שלי התגבר באופן משמעותי .ובשכיבה יש לי הדהוד בראש מין רעש של קידוח ובאוזן אחת רעש פצפוץ בנוסף לטינטון הקיים.כמו כן האוזניים נאטמו עוד יותר(אני סובלת מתחושת אטימות לאחרונה)וכאב דו צדדי. האם לדעתך מדובר בהחמרה זמנית? נ.ב.-הטינטון שלי לא מלווה בירידת שמיעה.

16/04/2018 | 20:38 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

ככל הנראה החמרה זמנית על רקע נזק אקוסטי לאוזן שהייתה כבר קודם פגועה. יחד עם זאת אם התופעה נמשכת מעבר לשבוע כדאי לבצע בדיקת שמיעה ולשקול צורך בטיפול סטרואידלי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)