צליל מעצבן ביחד עם הדיבור

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/04/2018 | 22:51 | מאת: אנונימי

שלום יש לי טנטון כבר הרבה זמן והוא לא מפריע לי היום התחילה לי תופעה מוזרה שכשאשר אני מדבר או מישהו מדבר לידי אז מתלווה צליל באותו הקצב של הדיבור רק באוזן ימין וממשיך טיפה אחרי הצליל לא נשמע כאשר אני לא מדבר או כאשר אין רעש חזק לידי הדבר מטריד אותי נורא ואפילו לקחתי כדור הרגעה בכדי להרגע האם אתה יודע מזאת התופעה ואם היא תעבור?

16/04/2018 | 20:35 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

המדובר ברגישות השבלול של האוזן הפנימית. יתכן פגיעה נוספת כגון על רקע וירלי או חשיפה לרעש חזק.. מומלץ בדיקת שמיעה ואם יש ירידה נוספת יתכן ויש מקום לטיפול סטרואידלי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)