טיסה לאחר ירידת שמיעה פתאומית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/04/2018 | 17:09 | מאת: גדי

בן 32.בשל ירידת שמיעה פתאומית טופלתי ארבעה ימים בסטרואידים ואחרי ארבעה ימים פלוס בדיקת שמיעה תקינה חזרה לי השמיעה והטיפול הופסק בהדרגה. כמה זמן אחרי אירוע זה מותר לי לטוס? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

אם לקוי השמיעה הפתאומי לא היה קשור לטראומה או לאחר מאמץ גופני קיצוני , צלילה וכו, אין מניעה לטוס לאחר כשבועיים החלמה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)