צמרמורת בצוואר וכשאני בולע רוק אני שומע קליקים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/04/2018 | 20:47 | מאת: נתנאל

שלום אני בן 16 1.כשאני מזיז את הצוואר אפילו טיפה יש לי סוג של כאב קטן כזה ואז צמרמורת בכל הצוואר זה קורה בערך פעמיים ביום משהו יודע מה לעשות? 2.שאני בולע רוק אני שומע סוג של קליק באוזן איך מטפלים בזה

11/04/2018 | 22:48 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום נתנאל יתכן התחושות בהזזת הראש מעמוד שדרה צווארי. כדאי להתיעץ עם אורתופד באשר לקליקים בבליעת הרוק, זו תופעה נפוצה הקשורה בפתיחת פתח החצוצרה המקשרת בין האוזן התיכונה לאזור הלוע .תופעה המופיעה בזמן בליעה. בד"כ הדבר זמני. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)