ירידה בלקיחת סטרואידים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/04/2018 | 21:07 | מאת: גל

בן 32. עקב ירידת שמיעה פתאומית מקבל סטרואידים 60 מג ליום לעשרה ימים. אחרי יומיים של טיפול חזרה לי השמיעה וגם יצאה תקינה במכון שמיעה. מותר להפסיק את הטיפול? אחרי כמה ימים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום גל מצטער על שלא עניתי מיד. בד"כ כדאי להשלים הטיפול , כי הפסקה מוקדמת עלולה לגרום לחזרת לקוי השמיעה. במצבים מסויימים עם תגובה לא טובה לסטרואידים נאלצים להפסיק הטיפול , אך אם אין תופעות לואי משמעותיות כדאי לסיים הטיפול כמומלץ. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)