סחרחורות ודקירות בראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/03/2018 | 22:44 | מאת: טובה

שלום, כבר 4 חודשים שאני סובלת מסחרחורות ומידי פעם דקירות בראש בקודקוד. גם בנגיעה זה כואב(כמו כאב של מכה). הדקירות הן לכמה שניות וזה עובר אבל זה כמה פעמים ביום. בנוסף יש את הסחרחורות-תחושה של גלים. שהרצפה בורחת. עשיתי mri מוח שיצא תקין. בדיקות דם. הולטר לב היתי אצל נירולוגים ורופאי א.א.ג. עשיתי בדיקת eng וvhit שיצאו תקינות. בדיקת שמיעה שיצאה תקינה. לפעמים יש לי הרגשה שדברים זזים אבל הם לא באמת זזים. מה עלי לעשות? האם יש עוד בדיקה שכדאי לעשות? התחלתי לקחת לפני כמעט חודש כדורים בשם ציטלופרם אבל אני לא מרגישה שינוי חוץ מבחינת החרדות שהיו שקצת קצת נרגעו.

30/03/2018 | 09:25 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רב דקירות בראש וסחרחורות עשויות להיות על רקע בעיה בעמוד שדרה צווארי. כדאי להיבדק ע"י אורתופד מומחה לעמוד שדרה. בברכה וחג שמח ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)