RE: כמו דפיקות לב באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/02/2018 | 15:39 | מאת: שירה

שלום. מזה תקופה של 3 חודשים מרגישה דופק באוזן שמאל. דופלר עורקי צוואר תקין. נוטלת כדור לצרבות אומפרודקס 40 האם יש השפעה שלו על הטנטון?

26/02/2018 | 11:58 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום לך דופק באוזן מקורו בכלי דם . כדאי בדיקת עור התוף תחת מקרוסקופ לברר אם לא משתקף איזור עם כלי דם מורחבים , כן ממולץ בצוע MRA שמברר בצורה יסודית את זרימת הדם למח. בברכה ד"ר בן דוד

23/03/2018 | 09:53 | מאת: שירה

שלום.. בוצעה בדיקה אמ אר איי תקינה. מה הטיפול שיכול לסייע לי בטנטון פועם? ולאיזה רופא לגשת לקבל אותו?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)