דם מהאוזן וכאבים חזקים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/01/2018 | 07:29 | מאת: שיראל

היי, לפני ככמה ימים נסתמה לי האוזן ולאחר מספר שעות הרגשתי לחצים נורא חזקים באוזן, הרגשתי כאילו שהיא מתפוצצת ואז ירד לי הרבה דם בלי הפסקה מהאוזן כשהגעתי למיון הביאו לי לקחת רק אנטיביוטיקה. כשהלכתי לאחר מכן לא.א.ג הוא טען כי יש לי וירוס באוזן, אך רציתי לשאול מה הסיבה שבגללה ירד לי כל כך הרבה דם מהאוזן וכאבים חזקים

02/02/2018 | 20:50 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שיראל יש לעתים וירוסים הגורמים לשלפוחיות בעור התוף. כנראה התפוצצה שלפוחית כזו שלעתים - הנוזל דמי. כדאי לבצע בדיקת שמיעה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)