טינטון באוזן עקב Sudden Deafness

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/01/2018 | 09:46 | מאת: תמר

לפני חודשיים עברתי "איבוד שמיעה פתאומי" קיבלתי סטרואידים וזה לא עזר. איבדתי חלק מהשמיעה ויש לי טינטונים שהולכים ומחריפים. בהתחלה זה היה סביר אבל זה הופך בלתי נסבל. רעש מאד חזק באוזן שמאל שמקשה עליי מאד. האם זה הגיוני שזה מחמיר? האם עלול להחמיר עוד? תודה

26/01/2018 | 12:06 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום תמר לעיתים הטנטון מחמיר. בד"כ בשלב מאוחר יותר משתפר המטרד ולעיתים גם חולף. כשיגרה לאחר ליקוי שמיעה פתאומי מבצעים MRI מח ואוזניים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)