אוזן נסתמת בקימה בבוקר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/01/2018 | 18:36 | מאת: אביאל

שלום ד"ר, בחודש האחרון כל קימה בבוקר נסתמת לי אוזן אחת- אוזן שמאל מרגע הקימה ועד שעה וחצי אחריה. אחרכך זה מסתדר והאוזן "נפתחת" ללא סימפטומים נוספים. מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה מראש.

16/01/2018 | 23:33 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אביאל אטימות באוזן בקימה יכולה להיגרם מהפרעה בפתח תעלת אוסטכיוס המקשר חלל אוזן תיכונה ללוע האף. גודש שנוצר בד"כ בשכיבה יכול לגרום זאת. גם שינויים בלחץ דם יכולים לגרום לתופעה זו תוך מחשבה שיש הבדל בלחץ דם בשכיבה לעומת קימה עם שנויים בהספקת הדם לאוזן הפנימית. לא כתבת גיל דבר שחשוב לברור הקליני. בברכה ד"ר בן דוד

17/01/2018 | 08:06 | מאת: אביאל

בן 31 ללא מחלות רקע

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)