שאלה לגבי בדיקה......

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/12/2017 | 16:03 | מאת: מישהי

שלום, לפני חודשים רבים היה לי במשך זמן מסוים (לא זוכרת כבר כמה זמן) סחרחורות משמעותיות שבהם הכל הסתובב כולל תחושות שהעולם זז בצורה אנכית. זה קרה לי אחרי תזוזות חזקות של הראש או בשינוי מצב כמו מעמידה לשכיבה... בנוסף לזה, הבחילות בנסיעות שמהם אני סובלת מילדות, החמירו מאוד. גם יותר ויותר סרטונים במחשב גרמו לי לבחילות והרגשת חולי (גם את זה אני מכירה ילדות אבל כאמור יותר חזק). הרופא אא"ג שלח אותי לבדיקת שמיעה ובדיקת ENG. עשיתי את בדיקת השמיעה שיצאה תקינה למדי... לבדיקת ה-eng הייתי צריכה לחכות כמה חודשים ואז לא יכולתי להגיע לבדיקה והיא נדחתה עוד ועוד. כעת יש לי אותה עוד שבועיים ואני תוהה אם ללכת אליה. הסחרחורות הסיבוביות והאנכיות שהיו לי עברו. אני עדיין נוטה לסבול מהמון תחושות סחרחורת ובחילות במהלך היומיום אבל באופן פחות קיצוני ממה שהיה. יש טעם ללכת עדיין לבדיקה הזו? אני מתלבטת אם זה לא מיותר כבר עכשיו... תודה

01/01/2018 | 21:55 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך בדיקת הENG לא מסוכנת , גורמת לסחרחורת קצרה בזמן שכיבה. והיא בבד"כ חשובה כדי להגיע לאבחנה אם הפגיעה קשורה למערכת הווסטיבולרית של האוזן הפנימית. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)