רעשים מתמשכים באוזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/12/2017 | 12:33 | מאת: מלי

כבר שנתיים שאני סובלת מרעשים באוזן ימין. במהלך התקופה הזאת סבלתי במשך שנה מירידה בשמיעה באוזן ימין והתקפים שמתאימים למחלת מנייר. עברתי את כל הבדיקות כולל MRI ולא נמצא משהו מיוחד. עכשיו ההתקפים נפסקו והשמיעה בסדר, אבל הרעשים נמשכים. לרוב זה בשכיבה, בשינוי תנוחה מעמידה לשכיבה ולהיפך וכשאני נוהגת או נמצאת במכונית. יש ימים עם פחות רעשים וימים עם יותר, יש ימים שהרעשים יותר חזקים וימים שיותר חלשים. האם יש מה לעשות? אם זה משנה, יש לי לחץ דם נמוך.

01/01/2018 | 21:24 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

האם יש שינויים בלחץ הדם? כדאי לבצע הולטר של לחץ דם. לעתים לחץ דם נמוך בכלי דם זעיר כמו באוזן פנימית עשוי לגרום תופעת הטנטון. כדאי גם לבדוק עמוד שדרה צווארי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)