ורטיגו וטיסה קרובה - מותר ?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/12/2017 | 10:45 | מאת: שירלי

שלום דר אושפזתי ב 08/12 בבי"ח בשל ורטיגו . טופלתי בתרופות ופיזיותרפיה. הפיזיותרפיותיה עזרה מאד והעבירה את התחושה. מאז נראה לי שאני סובלת מחרדה שזה יחזור ומרגישה לפעמים כאילו יש לי סחרחורת וכל זה בגלל טיסה שאני אמורה לעבור ב 31/12 , טיסה של 6 שעות. מה הסיכון שזה יקרה לי בטיסה ? איך מתגברים על זה ? מה עושים אם זה קורה לי בטיסה עצמה ?

25/12/2017 | 22:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שירלי ברוב המקרים ,טיסה לא גורמת או מחמירה סחרחורת . ברב המקרים סחרחורת לא ממקור מדאיג. מה שחשוב ללמוד טכניקות להתמודד עם החרדה. לנסות לא להימנע מתנועות של הראש. ההימנעות מנציחה את החרדה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)