טינטון קבוע ושאלה לגבי פרוצדורה ניתוחית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/12/2017 | 23:30 | מאת: תיתי

בת 49 סובלת מטינטון קבוע והיפרקוזיס כ3 שנים.יש לי 2 נגעי אור קטנטנים שאצטרך להסירם בכירורגיה פלסטית.ידוע לי שאצטרך לעבור זריקת לידוקאין מקומית ושריפה בחנקן (אולי) האם זה יכול להשפיע על הטינטון.המיקום של הנגעים-בגב ובצוואר(קצת קרוב לאוזן).יש מצב להסירם בבטחה? ושלא ישפיע על הטינטון...?תודה על התשובה.בברכת חג שמח!

14/12/2017 | 09:53 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך הלידוקאין המקומי וההקפאה , לא ידועים כמקור להחמרת הטנטון וההיפראקוזיס. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)