צפצוף תמידי באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/11/2017 | 11:32 | מאת: שלום ד''ר

ממוצאי שבת היו לי כאבים חזקים באוזן שמאל ולאחר כמה זמן התווסף ציפצוף תמידי שלא מספיק עד כה... איך מטפלים בזה ? איך זה עובר ?

23/11/2017 | 07:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך יש צורך בפניה למיון לבדיקת שמיעה דחופה לשלול לקוי שמיעה פתאומי דבר הדורש טיפול סטרואידלי מוקדם ככל האפשר להעלות הסיכויים שהתופעה תחלוף . בברכה ד"ר בן דוד

23/11/2017 | 09:54 | מאת: חן

עשיתי בדיקת שמיעה הכל יצא תקין.. הציפצוף ממשיך,מתסכל. הייתי אצל רופאת א.א.ג היא אמרה לי תלמדי לחיות עם זה. זה לא יעבור אף פעם?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)