שינוי בטינטון ורגישות לצלילים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/11/2017 | 14:56 | מאת: אריק

שלום יש לי טינטון מזה כמה שנים שאיתו למדתי לחיות והוא לא כל כך מפריע לפני כמה שבועות הטנטון השתנה ונוספה גם רגישות לצלילם בטון גבוה למשל של מחשב אם אני מזיז את הלסת אז הצליל משתנה האם צריך לגשת לרופא פה ולסת

12/11/2017 | 18:43 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אריק לא כתבת פרט חשוב אם הטנטון חד או דו צדדי. אם חד צדדי יש להמשיך ברור לברר אם יש ירידה בשמיעה בלתי סימטרית ולשקול גם הדמיה. לדעתי התזוזה של הלסת משנה את תיבת התהודה היא לא מקור הפגיעה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)