טינטון המקושר לצד שמאל של הראש, במחזור של יומיים רעש , יום של שקט בערך

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/11/2017 | 20:28 | מאת: אורבר

אני מתלונן כחמישה חודים על טינטון - במקום כלשהוא מאחרי עין שמאל עברתי בדיקות MRI, אולטראסאונד של עורקי הצוואר - תקינים לחלוטין. הטינטון אינו רציף - לאחר ימים של רעש חזק יכול להופיע יום שמתחיל תמיד בבוקר , של שקט . יש לי תחושה שלרופאים אין דרך לעזור לי !!!!! לכן אני צריך להעלות הצעות - האם יש קשר לבעיות צוואר - יש לי תחושה שתנועות צוואר משנות את העוצמה, מה המשמעות של יום שקט שמתחיל תמיד בבוקרה? האם יש קשר לבעיה כזו או אחרת בעין שמאל ( האזור של הרעש כפי שנדמה לי ) היכן יש מומחה שיכול להכיל את הבעיה ולטפל בה ?

07/11/2017 | 21:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב לא ברור לגבי תחושה מאחורי עין שמאל. האם יש רחש או תחושת של פעימות ? נבדקת אצל רופא עיניים ? האם יש מיגרנות ברקע? בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)