טינטון פתאומי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/10/2017 | 11:05 | מאת: כפיר

שלום רב לפני 4 ימים התעוררתי עם ציפצוף באוזן ימין שלא פוסק הלכתי לרופא א.א.ג ששלח אותי לבדיקת שמיעה שיצאה תקינה האם הטינטון יכול לחלוף מעצמו כפי שהגיע ללא סיבה ? תודה

23/10/2017 | 17:55 | מאת: כפיר

אציין שהיום דווקא המצב החמיר

27/10/2017 | 17:54 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום כפיר למרות השמיעה התקינה קיימת פגיעה במערכת השמע. אם עדיין אין שיפור בטנטון לעיתים ניתן לטפל בסטרואידים לשיפור ההחלמה. על כך יש עדיין חילוקי דעות. מכל מקום חשוב שתנמע מחשיפה לרעש חזק. יש סיכוי טוב שהטנטון יעלם גם עצמונית. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)