טנטון פועם 1111111111

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/10/2017 | 23:55 | מאת: איתי

שלום, בהמשך להמלצתך, בצעתי בדיקת cta חזה צוואר ומח. הבדיקה נמצאה תקינה. מציין כי טרם הבדיקה הייתי אצל א.א.ג - שלל כל בעיה הקשורה לאוזן. בצעתי בדיקת שמיעה שנמצאה תקינה. עדיין שומע טינטון לא פוסק באוזן שמאל בחפיפה עם דופק הלב- נשמע כמו שריקה קלה, לחישה. לאיזה גורם עליי לפנות בכדי להמשיך לשלול ולגלות את הסיבה לטנטון? mra? דופלר צוואר? בדיקה מסויימת לאוזן? מודה לך מאוד ד"ר

23/10/2017 | 13:50 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לך 3 הדברים שציינת ראויים להבדק. דופלר של עורקי הצוואר לברר זרימת הדם בעורקים אלה. MRA אכן יעילה יותר לגילוי מבנים ווסקולרים באיזור קרומי המח שעשויים להיות מקור הבעיה. וחשוב כל מקרה של טנטון פועם לבדוק הייטב האוזן תחת מקרוסקופ לברר מבנים ווסקולרים באוזן תיכונה המשתקפים דרך עור התוף. בכל מקרה יש מקום לבדיקת נוירולוג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)