טינטון אחרי תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/10/2017 | 19:57 | מאת: דורי

בעקבות תאונת דרכים לפני 7 חודשים (לא קשה )החלתי לשמוע ציפצופים בשתי האוזניים טססססס 24 ש ביממה ! עשיתי בדיקת שמיעה ויש נפילה בתדרים הגבוהים.רופא א א ג אמר שיש מצב שיחלוף לבד תוך חצי שנה. לא חלף ! הפכתי מאדם רגוע מאד לאדם כעסן ללא פרופורציה,קצת מדוכא גם, שינה לא טובה מתעורר הרבה בלילה . שם אוזניות שומע מוסיקה לסיכוך צלילי גשם נהרות וכו . לא יודע מה אפשר לעשות עוד ? אני במאוחדת יש מכונים מומחים או בדיקות נוספות שאפשר לעשות ?

15/10/2017 | 21:23 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לך קיימת אפשרות להופעת טנטון בעקבות חבלת ראש/צוואר גם אם אין אבוד הכרה. מומלץ להתייעץ עם מומחה לנושא . הטיפול היעיל ביותר הוא טכניקות לשליטה במתח, בתשומת הלב ובצורת החשיבה. ע"י יישום שליטה זו ניתן למזער את המטרד בצורה משמעותית. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)