ציפצוף פתאומי באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/10/2017 | 17:40 | מאת: גבריאל

שלום דןקטור, בן 34 בריא בדרך כלל. פעם בתקופה (מספר ימים) או שבועות, אני מרגיש פיתאום סוג של ציפצוף לא חזק או מליאות באוזן שמאל אני לא יודע לסווג עם אני לא שומע או שזה פשוט המליאות הזו שמופיעה. זה קורה כמה שניות ומפסיק כלא היה. אני חייב לציין שבפעם אחרונה שממש שמתי לב לזה הייתי מנוזל. לא יודע עם יש קשר(אמשיך לעקוב). מה לדעתך יכולה להיות הבעיה ומה צריך לעשות?

15/10/2017 | 21:08 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לך יתכן שהמדובר בהפרעה באיורור האוזן התיכונה דבר שיכול להיות קשור בנזלת עם גודש באיזור פתחי התעלה המקשרת אוזן תיכונה ללוע האף. כדאי לעבור טמפנומטריה מעבר לבדיקת השמיעה. ואם יש סמני תת לחץ לבצע גם בדיקת לוע האף באמצעות סיב אופטי. בברכה ד"ר בן דוד

15/10/2017 | 21:14 | מאת: גבריאל

שמע פשוט כיף לקבל התייחסות בזמן כזה מהיר תודה רבה. אבקש מהרופא שלי הפניה. ומקווה לבריאות טובה. תודב רבה :(

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)