טינטון באוזן שמאל דופק

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/10/2017 | 20:52 | מאת: שרי

אני שומעת דופק באוזן שמאל והייתי אצל רופא א.א.ג שבדק אותי הבדיקה יצא תקינה וגם בדיקת שמיעה יצאה תקינה ובכל זאת הטינטון לא עבר מה עושים ואולי יש רופא אחר בתחום אחר שיכול לעזור לי זה מנש מציק בחיי היום יום.

10/10/2017 | 23:23 | מאת: איתי

יש לי את אותה בעיה [email protected]

12/10/2017 | 10:10 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום רב המקור ברעש מזרימת הדם בכלי דם באיזור ראש צוואר ולא ממערכת השמע. מומלץ דופלר של עורקי הצוואר ואם תקין , ברור נוסף ע"י CTA או MRA/ בברכה ד"ר בן דוד

14/10/2017 | 19:57 | מאת: שרי

עשיתי דופלר עורקי צוואר והבדיקה יצאה תקינה והאם צריך לפנות לרופא נוירולוג שיטפל בטינטון.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)