לי [email protected]

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/10/2017 | 00:00 | מאת: לי

היי דוקטור אני בת 22 ולפני חמישה חודשים בערך התחילו לי כאבים באוזניים ולאחר טיפול לא נכון על ידי רופא התחיל לי טינטון . הצליל הוא ארוך ומתמשך לאורך כל שעות היום. לודש לאחר מכן איבחנו לי נקב באוזן ולפני כחודשיים עברתי ניתוח לסגירת הנקב . הטנטון לא חלף ונשאר בדיוק כמו שהיה קודם. בבדיקה שהייתי השבוע של השמיעה התוצאות הראו שעדיין השמיעה לא חזרה לכמו שהייתה ושיש אפשרות שהטנטון לא עובר כי זה לא לגמרי החלים ועוד מוקדם . אשמח לשמוע את דעתך לגבי העיניין

12/10/2017 | 09:34 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לך טנטון ממקור אוזן פנימית ולא בטוח שקשור בנקב ששייך לאוזן תיכונה. בכל מקרה, כדי לברר מקור הטנטון יש צורך בפרטים נוספים .: חד או דו צדדי , ממושך או פועם, וכו'. ניתן לסייע לשלוט בתגובה לטנטון ולמזער בצורה משמעותית את המטרד. בברכה ד"ר בן דוד

12/10/2017 | 09:54 | מאת: לי

בהמשך לשאלה הקודמת ששאלתי הטנטון אצלי או רק חד צדדי וממושך

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)