מכה בראש והגברת טינטון-שאלה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/07/2017 | 08:18 | מאת: נירית.נ.

אתמול פגשתי באופן מקרי חברה והיא באה לחבק אותי ונתנה לי מכה לא חזקה במיוחד בראש באזור שמעל המצח איפה שקו השיער מתחיל.המכה מעט כאבה.אני סובלת מטינטון כרוני דו צדדי כ-שנתיים.(שהתחיל מחשיפה לרעש גבוה וגם מהיפרקוזיס) מאז אותה מכה התגבר לי הטינטון וגם לא ישנתי בלילה.השאלה שלי אם ממכה שכזאת ניתן לקבל החמרת טינטון לצמיתות?יש לציין שלא נפצעתי ומדובר במין התנגשות של ראש בראש.(לא ממש חזקה,אבל עדיין כואבת)

28/07/2017 | 11:53 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נירית קשה להאמין שמכה כזו גרמה להחמרת הטנטון. בכל מקרה אם זה כן קשור בד"כ ההחמרה הפיכה.. כדאי לבצע בדיקת שמיעה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)