תמיכה רגשית .

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/07/2017 | 21:09 | מאת: יותם

שלום, עקב בילוי במסיבות, נפגעה שמיעתי ואינני שומע טוב בתנאי רעש. בנוסף נוצר גם טינטון קבוע. נאמר לי על ידי רופאים שמכשיר שמיעה אינו מתאים למצבי ולמעשה אין לי שום פתרון לבעיה. התחושה הנפשית שלי היא קשה מאוד ואיני יודע איך להתמודד בשלב זה עם המצב. שאלתי - האם יש פסיכולוגים שמתמחים ספציפית בפגיעות גוף כמו שלי? האם יש מרכז ייעוץ לאנשים במצבי? חשוב לי לציין, שהסבל העיקרי שלי הוא לא מהטינטון, אלא דווקא מהירידה בשמיעה כך שטיפול פסיכולוגי בטינטון לא צפוי לעזור לי. תודה על עזרתך.

23/07/2017 | 13:16 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום רב חשוב להראות בדיקת השמיעה למומחה אא"ג המומחה לתחום השמיעתי. מכשיר שמיעה דיגיטלי עשוי למסך הטנטון מעבר לשיפור השמיעה. בברכה ד"ר בן דוד

23/07/2017 | 14:28 | מאת: יותם

היי, שאלתי נוגעת יותר לתמיכה רגשית וזאת מאחר שלבעיית השמיעה שלי אין פתרון רפואי. תודה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)