אוזן סתומה פתאום וקצת דפיקות מידי פעם

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/06/2017 | 02:27 | מאת: אנונימית

שלום. קמתי בבוקר עם אוזן סתומה כמעט לגמרי והרגשה של גודש באוזן,כאילו יש בתוכה נוזל או צמר גפן. זה לא עובר כבר במשך יום ופעם אחת היו גם דפיקות באוזן הזו. יש אצלנו גנטית במשפחה שיש הרבה הפרשת שעווה באוזן,וכבר כמה פעמים היו לי פקקים והייתי אצל הרופא. אך אף פעם לא היה לי כך. רציתי לשאול מה זה יכול להיות והאם לקבוע תור לרופא? והאם יש לי סיבה לחשוש מחירשות לכל החיים?

29/06/2017 | 08:06 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום קימות סיבות שונות שיכולות להיות קשורות באוזן פנימית חיצונית או תיכונה . ברובן ניתן לטפל והן הפיכות . יש לבצע בדיקת אא"ג ושמיעה בהקדם כדי לטפל בסיבה. יש גם מצבים שהאטימות חולפת עצמונית אך לא לחכות - להבדק. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)