תקתוק באוזן שמאל + תוספים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/06/2017 | 15:13 | מאת: ג'ול

שלום ד"ר, מרגישה תקתוק של שעון באוזן ימין הולך וחוזר. הדבר גורם לי לסטרס ולחוסר ריכוז בעבודה. חוששת שהמצב יתקבע. בבדיקות נצפתה ירידה קלה בשמיעה, דולפלר תקין, מחכה לMRI מוח ותעלות שמע. שאלותי: ממה התופעה (באוזן שמאל יש לי טנטון שהתרגלתי אליו) של תקתוק. אלו תוספים אפשר לקחת כדי לשמור על אוזניים ושמיעה טובים. לתשובתך אודה

19/06/2017 | 19:06 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך תקתוק. האם זה בקצב הלב או בקצב מהיר יותר. בשני המקרים בד"כ המקור לא מדאיג. יש צורך בפרטים נוספים כמו גיל, מחלות נוספות אם ישנן וכנ"ל לגבי אופי התקתוק. בברכה ד"ר בן דוד

20/06/2017 | 10:44 | מאת: תקתוק באוזן שמאל+ תוספים

ד"ר בן דוד בהמשך לפרטים החסרים בשאלותי: גילי הוא 63 ב"ה בריאה. התקתוק נשמע כמו תקתוק של שעון או תקתוק של מקור ציפור על זכוכית ולא כמו פעימות לב (אני מכירה את התופעה כי יש לי אותה מידי פעם) וקשה לי להגיד עם זה בקצב הלב. ממה יכולה לנבוע הופעה? ואילו תוספים/ויטמינים יש בהם כדי לשמור על בריאות האוזניים. תודה מראש

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)