אבקש תשובה מפורטת מובנת לשאלותיי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/06/2017 | 12:48 | מאת: אבקש תשובה מפורטת מובנת לשאלותיי

שלום רב דוקטור יעקוב אתמול קיבלתי תשובה, בנוגע לבדיקת us צווארי קרוטיס. תשובה- ימין ושמאל לא נמצאו רבדים טרשתים והפרעות המודינמיות בעורקי התרדמה ועורקי הורטברלים. לא הבנתי כלום מתשובה הזו דוקטור. מה עם הצוואר? גרון ובלוטת התריס? ריאות? דלקת אן חסימה או בעיה כלשהי איפהשהו? מה עם זרימת דם? פעילות של צוואר גרון בלוטת התריס וריאות? מודה לך מראש עבור תגובתך המפורטת ומובנת בנדון.

12/06/2017 | 12:51 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב מטרת בדיקת הUS קרוטיס להראות תפקוד הזרימה בעורקי הצוואר ומבנה הדפנות הפנימיים של עורקים אלה . לפי התוצאות שכתבת - הזרימה תקינה ("אין הפרעות המודינמיות ") ודפנות העורקים ללא סימנים ארתריוסקלרותים כלומר מצבם תקין (" לא נמצאו רבדים תרשתיים" ). שאר המידע ששאלת זה מתפקיד בדיקה זו. לסיכום הבדיקה תקינה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)