איבוד חוש טעם וריח, נטיפוט וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/06/2017 | 09:44 | מאת: NOT_FOUND

שלום, אני בת 31, לא סובלת מבעיות מיוחדות בסינוסים. בשבוע וחצי אחרונים נעלם לי חוש הריח והטעם לחלוטין. לאחרונה התחלתי להשתמש בנטיפוט בתקווה שזה יעזור, וזה אכן עזר במעט אבל מאז אני סובלת מסחרחורת. האם הסחרחורות הן כתוצאה מהשימוש בנטיפוט? אודה לתשובה.

07/06/2017 | 23:38 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך קשה להאמין שמי המלח שמוזלפים גורמים לסחרחורות. יתכן השאיפות החזקות גורמים לכך. יעל יותר זה תרסיס סטרואידלי כמו AVAMIS/כמובן לאחר בדיקת רופא אא"ג. אם התופעה תימשך מומלץ המשך ברור כולל הדמייתי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)