טינטון שהתגבר.......

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/05/2017 | 01:24 | מאת: שלי

לפני כמה ימים התעוררתי לקול של מקדחה חזקה ששוברת קירות.זה קרה בדירה מתחתיי בשעות הבוקר המוקדמות.(בעל הדירה לא יידע על שיפוץ) נחשפתי לרעש של 2 דקות לערך .הרעש היה מזעזע. וגם רעש של שבירת קיר עם פטיש גדול.מאז הטינטון הקייםהחריף וגם ההיפרקוזיס. יש סיכוי לשיפור מחשיפה כזו?מדובר היה בדציבלים מטורפים.

29/05/2017 | 12:02 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שלי אכן חשיפה לרעש מזיק עשויה לגרום להחמרה של טנטון. ברב המקרים הדבר זמני. יש המטפלים בקורטיזון אשור עשוי לזרז השיפור אם ניתן קרוב לארוע. בברכה ד"ר יעקב בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)