צפצוף מתמשך באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/04/2017 | 07:44 | מאת: צפצוף

שלום ד"ר . יש לי צפצוף באוזן שמאל קרוב ליומיים , אני מרבה לשמוע מוזיקה באוזניות בוליום גבוה בעיקר כשאני בעבודה ויש הרבה הרעש כי זה מפעל ... רציתי לדעת אם זה נגרם מזה , ואם יש לבעיה פיתרון נורא מטריד ומציק אשמח לתשובה .

24/04/2017 | 12:38 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב יש צורך לבצע בדיקת שמיעה דחופה מאחר ויתכן ומדובר בלקוי שמיעה פתאומי שמלווה את הטנטון . בשלב זה ניתן לטפל ע"י סטרואידים. ככל שמקדימים הטיפול הסיכוי לשיפור גדל. אפשר לפנות לחדר מיון. בדרך כלל טנטון מחשיפה לרעש סביבתי או אוזניות הוא דו צדדי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)