צרחות חזקות באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/03/2017 | 15:23 | מאת: משה

שלום רב!! אני קרוב לגיל 62 וסובל מטיינטון חזק מאוד באוזן שמאל מזה כ3 שנים וישנה ירידה בשמיעה, הגורמת לי בהרבה פעמים להיות עצבני וחסר סבלנות לכולם, ובנוסף הצרחות גורמות לי לא להבין מה מדברים בחברה כשיותר מאדם אחד מדבר בו זמנית, ופעמים רבות בנוסף לצרחות הקבועות שישנם בראש מתווסף אליהם סירנות הגורמים לי לכאבים נוראיים בראש עד כדי קבלת סחרחורת וטישטוש חושים.

20/03/2017 | 14:40 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום משה רא פרטת חומרת לקוי השמיעה משמאל. אם ניתן להעזר במכשיר שמיעה דיגיטלי, זה עשוי לעזור גם למיסוך הטנטון מעבר לשיפור השמיעה. בטינטון חד צדדי מומלץ ברור לגבי מקור הבעיה. בברכה ד"ר בבן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)