אטימות באזניים וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/01/2017 | 19:13 | מאת: בר

שלום דר, לאחר צינון ממשוך, היה לי טינטון ונסתמה לי האוזן. ונפלתי כיוון שלא הצלחתי לעמוד. ומאז כבר 3 שבועות שאני סובל לאורך כל היום מסחרחורת, אי יציבות קיצונית ותחושת אטימות באזניים. אני לאחר הוצאת פקקים באוזניים, בדיקת שמיעה וטימפונומטריה תקינות חייב לדעת איזה עוד בדיקות ניתן לעבור, ומה האבחון? תודה רבה

19/01/2017 | 13:31 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום בר כדאי לעבור בדיקה ווסטיבולרית קלינית אצל מומחה לסחרחורות ואולי גם בדיקת ENG לברור אוביקטיבי מדויק יותר של המערכת הווסטיבולרית ולפי התוצאות לשקול צורך בטיפול פיזיותרפי מתאים או טיפול אחר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)