דלקת אוזן חיצונית חריפה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/01/2017 | 16:21 | מאת: לי

שלום ד"ר, אני בת 27, לפני כשלושה שבועות בערך החלו לי כאבים חזקים באוזן ימין. כיוון שחשבתי שמדובר בדלקת פשוטה שמתמ טיפות להקלה בכאב אך הכאב לא פסק. לאחר כיומיים של כאבים ואי יכולת לתפקד בעבודה בגלל תחושה של מים באוזן וירידה בשמיעה (עובדת במוקד טלפוני) הלכתי לרופא משפחה, איבחן מוגלה באוזן ואמר שהבעיה היא "אוזן של שחיינים" (אני לא הולכת לים או לבריכה) נרשם לי אנטיביוטיקה ומשחה. לאחר כיותר משבוע חזרתי לביקורת ום הופניתי לאאג. עברתי ניקוי אזניים ונרשמו לי טיפות אנטיביוטיות. סיימתי את הטיפול בהם, חל שיפור אך עדיין הירידה בשמיעה לא עברה למרות שכבר לא מרגישה "מים", עדיין יש גירוי והפרשות אך גם נוספה תחושת "טינטון" ורעש סטטי באוזן (יכול לבוא פתאום), יחד עם כאבי ראש מטרידים. אין לי הסטוריה של בעיות אזניים או לסתות. מה אפשר לעשות?

14/01/2017 | 19:56 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לך יתכן והדלקת הייתה גם של אוזן תיכונה דבר המסביר לקוי השמיעה. לעתים יש פגיעה וירלית בעור התוף הגורמת לכאב וגם פגיעה באוזן הפנימית עם גרימת לקוי שמיעה וטנטון. כמובן אלה השערות בלבד. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)