כאבים ורגישויות.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/11/2009 | 20:58 | מאת: איל

שלום רב. מזה מספר שנים אני סובל מהתופעות שאפרט כאן. האם מומלץ לראות ראומטולוג והאם יש קשר בין התופעות: כאבי ראש ומגרנות רגישות לאור פלורצנטי המתבטאת בכאב חזק באיזור העיניים אדמומיות ותחושת צריבה באיזור החזה והבטן העליונה בעיקר בחורף כאב גרון מיידי בזמן ישיבה בחדר ממוזג כאבי גב עליון על בסיס יומי כאב באיזור עצם הזנב המחייב ישיבה על כרית עם חור. דורבן בכף רגל כאב ורגישות כפות רגליים בעיקר באיזור הכריות של האצבעות.

חלק מהתופעות עלולות בהחלט להיות קשורות למחלה "ראומטית" .כן, מומלץ לפנות לראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה