כאבים בשורש כף יד, תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/08/2016 | 10:00 | מאת: חגית

שלום רב,צריכה עזרה בהסבר לגביי כל מה שנכתב בתוצאות MRI (לפחות עד שאגיע לאורטופד) הבדיקה בוצעה עקב כאבים בשורש כף יד שמאל מזה ששה חודשים. .GE - סדרות רגישות לנוזל ו ,T1 בוצעו סדרות בשלושה מישורים בלונאט- מחלה ע"ש קינבוק. T2 - ומעט גבוה ב T1 - יש אות נמוך ב יש סינוביטיס קשה בשורש כף היד עם נוזל בכמות מוגברת בכל המפרקים. יש נוזל בכמות גדולה בריצס הפיסיפורם-טריקווטרום. אין לראות קרע של ליגמנט הסקפו-לונאט או לונאט-טריקווטרום. יש בצקת בלשד העצם סוב-ארטיקולרית ברדיוס הדיסטלי ובעצמות נוספות- משנית לסינוביטיס. .ULNAR MINUS VARIANCE יש .TFCC - יש דפורמציה של ה הגידים הפלקסוריים והאקסטנסוריים מראים אות ועובי רגילים. בסיכום: .TFCC - ודפורמציה של ה ULNAR MINUS VARIANCE , מחלה ע"ש קינבוק סינוביטיס קשה בשורש כף היד.

19/08/2016 | 08:15 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בבקשה לפנות לרופא שהפנה אותך לMRI. אי אפשר להסביר את הממצאים בלי להכיר את המטופל

מנהלי פורום ראומטולוגיה