דלקת פרקים ניוונית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/05/2015 | 12:30 | מאת: שושי

שלום אשמח לקבל כל מידע /המלצה על המחלה. אשמח לדעת מהם הטיפולים הכי מומלצים בכדי לשמר את הפרקים כמו כן מידע בנוגע לזריקות קורטיזון... תודה רבה שושי

נושא רחב. בעיקרון אין טיפול מאד יעיל . משתמשים בגלוקוז אמינו גליקאן (למשל ארטריל) ודיאסרין כטיפולים אפשריים . חיזוק השרירים בירך אם מדובר על שחיקה בברך . זריקה של סטרואידים שמורה למצבים בהם קיימת גם דלקת ונוזל במפרק. קיימות זריקות אחרות דמויות סחוס שיכולות לעזור אף הן כמו סינביסק 1 אך הן מאוד יקרות ולא מונעות היתדרדרות הנזק.

02/06/2015 | 09:06 | מאת: שושי

כתוצאה מהמחלה נפגעו הידיים (בעיקר יד ימין ) וכן ברך,האם ידוע לך על טיפול אלטרנטיבי שיכול לעזור? (גילי 55 ועדין עובדת...) אשמח לכל מידע תודה שושי

מנהלי פורום ראומטולוגיה