בעיה מוזרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/04/2015 | 16:14 | מאת: אורי

שלום יקרים , אני אובחנתי לפני כשנה בפיברומיאליה וכל פעם שאני מתחיל טיפול עם כל תרופה פסיכיאטרית הגוף שלי מתחיל להרגיש זוועה , כאב בעצמות , מין שפעת מהסוג הנורא ביותר, אחרי כמה ימים של סבל אני נאלץ להפסיק התרופה ולחזור לקלונקס 2 מג ביום + כדורי שינה ואז אני ככה חי חיים של ימי כאב כרוני כללי בגוף (פחות נורא מזה עם הכדורים הפסיאטרים)יש יום פחות כואב ,ולפעמים יום ללא כאב , אין תרופה פסיכאטרית שלא ניסיתי , האחרונה הייתה סימבלתה , ולפני זה אלטרולט , ולפני זה עוד 10 סוגים שאין לי כבר כוח לציין , אשמח לעצה אורי

19/04/2015 | 17:43 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אינני חושב שאפשר להרפא מפיברומיאלגיה בעזרת תרופות. תרופות במחלה זו - טיפול עזר - כדי לשפר שינה, להוריד סטרס. רוב הטיפול לדעתי צריך להיות לא תרופתי. אגב, יש הרבה אנשים שלא סובלים תרופות "פסיכיאטריות", אולי כהם לא זקוקים להן?

מנהלי פורום ראומטולוגיה