מחלת וגנר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/01/2015 | 19:13 | מאת: רעות אהרון

שלום רב, אימי אובחנה כחולה במחלת וגנר לפני כשנתיים. המחלה התפרצה בדרכי הנשימה העליונות. בוצע לה טיפול והיתה הטבה משמעותית. כעת המחלה התפרצה שוב כנראה באורטה. פרופ מומחה המליץ על תרופה שנקראת RITUXIMAB. תוך ורידי ל4 טיפולים. האם יש רופא מומחה מומלץ שאתם מכירים שניתן להתייעץ איתו לגבי מחלה זו? אני אשמח לחוות דעת נוספת. האם התרופה הזו מוכרת וידועה עבור מחלה זו? קופת חולים כרגע לא מאשרים לנו את התרופה (לא שזה משנה כי אם זה הטיפול נלך לפרטי) אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש רעות

לצערי לא אוכל להמליץ על רופאים ספציפיים באתר זה הטיפול שהומלץ הוא אכן מקובל מאוד במצב זה ורשום בסל הבריאות לאחר כישלון של ציקלופוספאמיד או התוית נגד לציקלופוספאמיד מנסיוני האישי וגם מהספרות היעילות של טיפול זה במצב זה גבוה

מנהלי פורום ראומטולוגיה