כאבי ראש צוואר כתפיים ובטן

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/09/2014 | 12:58 | מאת: שימרית

אני בת 33 סובלת מזה 9 חודשים מכאבי ראש צוואר כתפיים וכאבים בכל הגוף גם בקיבה כאשר אני ישנה וקמה עם כאבים איומים, במהלך היום אני מגיעה למצב של חוסר יכולת לתקשר לכמה דק', כאשר באופן תמידי ישנה תחושה של קשיון בשרירים וקושי בנשימה. עברתי בדיקות והתייעצתי עם פסיכיאטר/פסיכולוג/רופא משפחה/רופא עיניים כאשר הכל נמצא תקין, ניסיתי ציפרלקס ותרופות שונות ללא הועיל אני בחורה בריאה באופן כללי וממש הייתי שמחה למצוא פתרון שיקל עליי או להבין מאיזה כיוון כדאי לי לבדוק את הנושא.

נסי להתייעץ עם ראומטולוג, לעיתים קיימת דלקת מפרקים מסוג spondyloarthropathy שגורמת בעיקר אצל נשים תסמונת כאב מפושטת. מדדי דלקת תקינים אינם שוללים את האבחנה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה