כאבים בידיים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/07/2012 | 11:05 | מאת: מרי

שלום כבר יותר משנה יש לי מדי פעם כאבים בידיים,בזמן אחרון במיוחד בשעות הבוקר יש כאילו הירדמות ונוקשות בנוסף לפעמים גם בכפות הרגליים במיוחד בקייץ,בנוסף יש לי בלט דיסק תחתון,נבדקתי אצל אורטופד,ניורולוג וראומטולוג שהוא אמר שאין עדות למחלת מפרקים דלקתית ונתן לי למשך 10ימים ארקוקסיה 90מל ,בדיקות דם שלי תקינות לגמרי,אין נפיחויות ואודם בכפות ידיים,אבל כאבים נמשכים ולפעמים נפסקים,לפעמים אני מתקשה לעשות פעולות שדרושות מאמץ ידיים כאילו מרגישה כאבי שרירים בידיים ולפעמים הכאבים גם במנוחה וכשאני עוטפת יד בתחבושת אלסטית מרגישה קצת הקלה ולפעמים הכאבים נעלמים בעצמם.האם כדאי לעבור צילום רנגן של ידיים? ומה זה יכול להיות? מה דעתך תודה מראש

דרושה בדיקה כדי להתרשם מדלקת מפרקים בשורשי כפות ידיים וחשוב גם גילך שלרא צויין . תיאורטית יכול להיות כאן מרכיב של תסמונת תעלה קרפאלית

14/07/2012 | 17:11 | מאת: מרי

אני בת 34 ועשיתי עכשיו גם רנגן צילום ידיים שהוא גם יצא תקין ,פרקים תקינים... עברתי בדיקה אצל ראומטולוג וניורולוג הם ראו אותי ואמרו שהכול תקין בנוסף בדקת emg גם תקינה ובדיקות דם תקינות. מה זה תסמונת הזאת ולאיזה רופא לפנות איך מאבחנים אותה? תודה רבה

מנהלי פורום ראומטולוגיה