תסמונת ריינו --ומחלה אוטונומית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/04/2012 | 01:07 | מאת: סלאם

יש לי תסמונת ריינו בכפות הרגליים והידיים עשיתי בדיקות דם לחשד מחלה אוטונומית . ANA ----חיובי ANA IFA----חיובי ANTI CHROMATIN ---חיובי עם ערך 2.20 AL ANTI DS DNA ---6.71 שאר הערכים שליליים האם לפי התוצאות האלה אוכל לדעת מהי המחלה שלי ואם יש חשד למחלה מסוימת מהי ואיזה בדיקות אני צריכה לעשות

23/04/2012 | 08:03 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

על פי בדיקות אלה יש צורך בלהמשיך בירור כדי לשלול או לאבחן מחלה אוטואימונית - יש מספר מחלות אשר עלולות להתבטא בתסמונת רינו

מנהלי פורום ראומטולוגיה