כאבים באיזור המפרקים - כבר שנתיים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/03/2012 | 00:06 | מאת: אבי

שלום רב, אני בן 30 וכבר כמעט שנתיים שאני מרגיש כאבים באיזור הפרקים/מפרקים (בעיקר בברכיים וכף יד). אין לי נפיחות וגם לא אדמומיות אבל הכאב קיים והוא בעיקר מתעצם בקור או כאשר אני לוחץ באיזור המפרק סביב. אני עברתי מיפוי עצמות (אפילו פעמיים) ללא ממצא דלקתי. כמו כן, גם עברתי צילום רנטגן ולא נצפתה שחיקה או משהו חריג אחר. אני כבר לא יודע מה לעשות. אני פשוט כבר חסר ישע. נראה שכאילו כל יום שעובר פשוט כואב יותר. ניסיתי פיזיותרפיה וזה לא ממש עזר. יש לציין שאני חולה קוליטיס 4 שנים ומטופל ברפאסל. מהי ההמלצה? האם צילום US יכול להבחין במשהו שמיפוי העצמות והרנטגן לא מצאו?

נדרשת בדיקה פיזיקלית. לעיתים קיימת דלקת מפרקים גם כשמדדי דלקת תקינים ולעיתים יכול להיות מצב של כאב מפושט שאינו על בסיס דלקת (פיברומיאלגיה)

23/03/2012 | 15:09 | מאת: אבי

מה נעשה בבדיקה?

מנהלי פורום ראומטולוגיה