טיפול ב-actemra...

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/03/2012 | 08:53 | מאת: ****

יש לי דלקת פרקים מזה שנה. אני מטופלת כרגע ע"י פרדניזון 5 מ"ג אחד ליומיים לאחר שהמינון הורד במהלך השנה. הייתי לוקחת 2 כדורים 5 מ"ג ליום. אני כיום מבחינת בדיקות שנעשו במעבדה טובות. אבל אני כל הזמן עם כאבים בגפיים. האם הטיפול הוא נכון וצריך להיות מלווה בכאבים כל הזמן? האם אני צריכה לעבור לטיפול ע"י actemera? האם אני צריכה להמשיך ולחיות כל חיי עם כאבים? האם אני מטופלת בצורה נכונה? אני יושבת הרבה בבית מאחר והכאבים משתלטים עליי. האם זו דרך נכונה? אודה לך על תשובתך והזמן עעל ההקדשה.

יש המון סוגים של דלקות מפרקים. פרדניזון לבד הוא טיפול מקובל רק בפולימיאלגיה ראומטיקה וטמפורל ארטריטיס. למחלות אלו לא מקובל לתת אקטמרה. לא יודע איזה דלקת מפרקים יש לך לכן אין מספיק פרטים בשאלה כדי להתייחס מעבר לזה

מנהלי פורום ראומטולוגיה